Welkom Amsterdamse Watersportvereniging H79!

17 januari 2020

De Amsterdamse Watersportvereniging H79 is per 1 januari 2020 aangesloten bij het Watersportverbond. De vereniging is gevestigd aan de Nieuwe Meer in Amsterdam, onder de rook van de Zuid-As. De vereniging heeft een haven met 65 ligplaatsen en een clubhuis.

In november 2019 bestond de watersportvereniging H79 40 jaar, een mijlpaal! Al 40 jaar lang een gemêleerde club van gezellige mensen, die dagelijks met veel plezier en enthousiasme richting de vereniging komen. De haven ligt op een van de mooiste plekjes van Amsterdam, aan het Nieuwe Meer en tegen het financiële centrum van Nederland aan de ‘’Zuidas’’. Vanaf de haven vaar je in korte tijd door de sluis richting het centrum van Amsterdam. Ondanks dat de haven binnen de stadsgrenzen van het steeds groter wordende Amsterdam ligt, is het in de haven verbazingwekkend rustig. De vereniging hoopt nog minimaal 40 jaar op mooie plek te kunnen blijven. Met Sail 2020 als hoogtepunt kijken bestuur en leden uit naar een prachtig vaarseizoen.

Het Watersportverbond heet Watersportvereniging H79 van harte welkom bij het collectief. Voor meer informatie over de Amsterdamse Watersportvereniging H79: www.h79.nl

De partners van het Watersportverbond