Vacature: Student gezocht voor administratieve taken (flex)

19 maart 2021

Het Watersportverbond bestaat uit én maakt zich sterk voor meer dan 400 aangesloten watersportorganisaties en circa 90.000 leden. We zijn dagelijks bezig met de veiligheid, plezier en succes op het water. Maar ook administratieve taken behoren tot onze werkzaamheden.


Ben jij op zoek naar leuk, afwisselend studentenwerk binnen de watersport? Dan is deze (flex)
functie echt iets voor jou!


Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen met onze afdeling Dienstverlening. De werkzaamheden zijn erg divers, zo ben je de ene week bezig met uitgiftes van ICP’s (Internationaal Certificaat voor Pleziervaartuigen. Een ICP is een officieus eigendomsbewijs waarmee je binnen de meeste Europese binnen- en kustwateren kunt varen) en beantwoord je veel gestelde vragen van leden. De week erna help je onze database te verbeteren. Je bent dus een echte duizendpoot.

Wat verwachten wij van jou?

Deze flexwerkfunctie is afwisselend. Het is dan ook belangrijk dat jij flexibel inzetbaar bent
met als uitgangspunt minimaal 2 dagen in de week.
Verder beschik je over:

  • Een proactieve en flexibele instelling;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit met watersport (pré).
  • Daarnaast ben je bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht.

Wat kan jij van ons verwachten?

Als flexwerker bij het Watersportverbond heb je een afwisselende functie binnen een ambitieus team bij een gedreven en enthousiaste organisatie. Je ontvangt een salaris conform de CAO Sport.

Solliciteren

Ben jij die slimme en proactieve flexwerker waar wij naar op zoek zijn? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt je motivatie + CV mailen naar desiree.de.berk@watersportverbond.nl t.a.v. Ellen Willems en Desiree de Berk.

De partners van het Watersportverbond