Vacature Digital Content Specialist Watersportverbond

11 februari 2021

Ben jij digital minded, niet weg te slaan van social media, heb je een goede pen en zit je vol goede ideeën voor content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe Digital Content Specialist er die fan is van watersport!

 

Over het Watersportverbond

Het Watersportverbond zorgt er met 400 verenigingen voor dat Nederlanders een leven lang met plezier, succes en veilig het water op kunnen, nu en in de toekomst. Elke dag zorgen wij ervoor dat onze nationale selectie, TeamAllianz, het beste zeilland ter wereld is en blijft, dat we de jeugd  inspireren met alles dat het water te bieden heeft en dat onze wateren schoon, toegankelijk en veilig blijven. 

 

Wat ga je doen?

Als Digital Content Specialist ben jij de spin in het web als het gaat om alle content die we vanuit het Watersportverbond digitaal publiceren. Het gaat om content ten aanzien van topsport, recreatiesport, jeugd, evenementen, verenigingen, wedstrijdsport en de Watersport Academy. Samen met de marketing communicatie manager, camjo, mediamanager topsport en online marketeer/webmanager, verzamel, redigeer en produceer je de content die online gaat. Dit doe je aan de hand van een content marketingstrategie die je mede opstelt. Je beheert de planning en samen met de online marketeer analyseer je en optimaliseer je de content. 

 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand die een passie heeft voor verhalen maken rondom sport en water. Iemand die oog heeft voor detail en zorgdraagt voor de kwaliteit van de content die hij/zij maakt; hoe het leest, hoe het er uitziet, hoe het overkomt op de verschillende kanalen en op de doelgroep. Je bent goed in woord en schrift, zowel voor web als social, en hebt gevoel voor design. Iemand die gestructureerd werkt, overzicht houdt, zin heeft in de dag en in een lach, past perfect in ons team! Bij voorkeur heb je een HBO+ opleiding in de journalistiek of communicatie en heb je 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Passie voor/aansluiting bij de watersport is een pré.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een full time (38 uur) contract voor een jaar met de intentie tot verlenging bij een gedreven en ambitieuze organisatie. Wij bieden een salaris conform CAO Sport. Het bureau is gevestigd in DeWeerelt van Sport in Utrecht, waar nog vier andere sportbonden gevestigd zijn.

 

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan voor 22 februari je CV en een motivatie naar sollicitatie@watersportverbond.nl

Vacature Digital Content Specialist Manager Watersportverbond