Van 4-6 september wordt op het Grevelingenmeer vanuit de Brouwersdam het Nederlands Kampioenschap Windsurfer gehouden. Dit officiële Nederlands Kampioenschap wordt georganiseerd door de oudste windsurfer vereniging WSD Plané uit Delft. Er zal gevaren worden in vier verschillende disciplines: Long Distance, Course Races, Slalom en freestyle en zal er een overall winnaar zijn. Buitenlandse deelnemers zijn welkom en er zijn complete Windsurfer sets te huur om aan de Windsurfer Dutch Open 2020 mee te doen.

De Windsurfer kent een lange historie en bestaat al meer dan 40 jaar. De plank en het zeil zijn in 2018 compleet vernieuwd en is sindsdien als klasse heel succesvol en populair. In 2019 is de Windsurfer Klasse Nederland (opnieuw) opgericht en heeft inmiddels meer dan 75 leden.

Meedoen kan als je lid bent van de Windsurfer Klasse Nederland en je een persoonlijk zeilnummer hebt van de IWCA. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een wedstrijdlicentie van het Watersportverbond. Buitenlanders dienen lid te zijn van het IWCA.

Meer informatie op www.windsurferclass.nl/do2020

NK Windsurfer LT Dutch Open 2020 - CANCELLED
4 september 2020
Windsurfing Delft Plane Brouwersdam
Fleetracen
Windsurfer LT
Aan je agenda toevoegen

De partners van het Watersportverbond