2020 was hopelijk één van de meest onvoorziene en bijzondere jaren die wij ooit gaan meemaken. De impact van het coronavirus op de wereld om ons heen was enorm. Ook voor u, betrokken bij een watersportvereniging, waren de gevolgen op verschillende manieren groot.

Als Watersportverbond zijn wij het afgelopen jaar, mede ingegeven door de grote veranderingen, een nieuwe weg ingeslagen om met meer focus en in steviger contact met onze verenigingen een relevanter, meer betrouwbaar en gerespecteerde bond te worden. 

In ons streven steviger met u in contact te staan, te weten wat er speelt en op onze beurt u te informeren welke ontwikkelingen er zijn, zouden wij graag in een reeks online bijeenkomsten met u in gesprek gaan. Kortom: rechtstreeks in gesprek met bestuur en directie van het Watersportverbond. Welke actuele vragen en zorgen heeft u, ziet u kansen, hoe kunnen wij onze lobby en informatievoorziening verbeteren. Corona is ongetwijfeld een urgent onderwerp maar natuurlijk mogen ook andere zaken aan bod komen.

Per vereniging hebben wij de voorzitter uitgenodigd uit aan te sluiten bij één van vier bijeenkomsten. Er is plek voor circa 15 mensen per avond. Natuurlijk kan de voorzitter zich laten vertegenwoordigen door een collega-bestuurslid. De bijeenkomsten hebben allemaal een accent qua thema/doelgroep. 

In de uitnodiging is een link opgenomen naar het inschrijfformulier. Als de uitnodiging niet hebt ontvangen kunt u contact opnemen via vereniging@watersportverbond.nl

Bijeenkomst Vereniging - Watersportverbond - accent Recreatiesport
28 april 2021 Online

De partners van het Watersportverbond